Vi söker ARBETSCHEF!

Arbetschefen hos Ivar Kjellberg Byggnads AB är en engagerad och drivande ledare med ett stort kontaktnät och goda relationer i branschen. Tillsammans med Vd, och andra arbetschefer med flera arbetar Arbetschefen med att hitta lämpliga projekt och att arbeta fram nya projekt- och affärsidéer. Arbetschefen har det övergripande ansvaret i projekten och med stöd av inköpsansvarig, platschefer och arbetsledare genomförs projekten på bästa sätt. Vi söker dig som är en erfaren och driven byggare, troligen med bakgrund som arbetschef, platschef eller projektledare, med en vilja och kunskap att utveckla och driva projekt med gott resultat både avseende kvalitet och ekonomi. Arbetschef är en person med goda värderingar och kunskaper som används till att stötta och inspirera medarbetarna till ett gott arbete.

Tycker du att du passar in på denna beskrivning tveka då inte att kontakta Tage Christoffersson på telefon 0739-42 09 04 för mer information.
Ansökan skickas per e-post till rekrytering@kjellberg.se eller till Ivar Kjellberg Byggnads AB, Jungmansgatan 15, 41315 Göteborg.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng