Koncept Kjellberg

Det ska vara enkelt att bygga!

Ombyggnad? Tillbyggnad? Renovering? Nyproduktion? Vi har lösningarna!Lennart Wanneroth

Vi kan omforma din byggtanke tilll verklighet. Genom åren har vi skaffat oss en gedigen kunskap om byggverksamhet. Med oss får du en erfaren och ansvarstagande byggare och entreprenör som hjälper dig hela vägen från planering till produktion. Ombyggnad, tillbyggnad, renovering eller nyproduktion – du kan med förtroende vända dig till oss.

Vi kallar vårt arbetssätt för Koncept Kjellberg och vi delar in det i tre skeden. Klicka på rutorna för att läsa mer om skedena.

 

 

 

 

 

Arbetssättet med tre separata skeden ger dig som kund kontroll över processen. Det blir inga onödiga kostnader och du får alltid högsta kvalitet för pengarna. Med vår projektstyrning och våra kalkyler har du hela tiden full koll på både helheten och detaljerna.

Den stora fördelen med Koncept Kjellberg är att projektet drivs gemensamtSom kund hos Ivar Kjellberg Byggnads AB
Kund och entreprenör sitter på samma sida bordet och arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Genom hela processen har du som kund samma kontaktperson och projektledare. Arbetet blir enkelt och effektivt.

Med oss får du en noggrann projektstyrning med tydlig tidplanering och effektiv administration. Vi håller ordning på alla ändringar, tillägg i arbetet. Vi gör kalkyler och alternativkalkyler som du som kund kan använda som stöd i val mellan olika tekniska lösningar och material. Vårt prognosverktyg visar nedlagda kostnader och tar fram en fortlöpande uppskattning av slutkostnaden.

 

Diverse bilder

 

 

 

 

 

Så här arbetar vi alltid och vi kan vår sak. För dig som kund blir det större trygghet då vi driver arbetet som ett gemensamt projekt med ömsesidig respekt. Vi arbetar för ett långsiktigt samarbete med fokus på kvalitet och med omtanke om dig som vår kund och dina kunder. Vi tar alltid avstamp i vår värdegrund, kvalitet, långsiktighet och omtanke, i alla våra samarbeten.

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng