Företagsfakta

Ivar Kjellberg Byggnads AB grundades 1932 av byggmästare Ivar J. Kjellberg. Han startade sitt byggföretag i liten skala där målet inte var volymtillväxt utan att skapa hus han kunde vara stolt över.

Goda relationer är lika viktiga för oss idag som de var för Ivar J. Kjellberg. Det gäller inte bara våra medarbetare och kunder utan också förhållandet till konsulter, entreprenörer, leverantörer, kommuner, myndigheter och kreditgivare. Familjeföretagsarvet innebär kontinuitet, ansvar och stabilitet, vilket leder bort från snabba affärer och kortsiktigt tänkande.

Ivar Kjellberg Byggnads AB är det lokala byggföretaget i Göteborgsregionen. Vi bygger nytt och tänker om. Vi bygger om och tänker nytt. Vår inriktning är nybyggnad av bostadshus, specialhus, ombyggnad, upprustning, underhåll, byggservice och teknisk förvaltningsservice av bostäder, kontor, butiker, skolor samt industri och förvaltningsbyggnader.

Vår affärsidé:
Ivar Kjellberg Byggnads AB erbjuder och utför kundanpassad byggverksamhet i Göteborgsregionen.
Vi arbetar i god byggmästaranda och förtroendefulla samarbeten. Vårt rättesnöre är hög kvalitet i produkter och tjänster.

Rättesnöret är våra program för hög kvalitet och god miljö.

 Ivar Kjellberg Byggnads AB är medlem i:

  • BI – Sveriges Byggindustrier
  • GBF – Göteborgs Byggmästareförening

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng