Byggstenar

Vi bygger för dig!

Vi bygger på förtroende. Vi är stolta över vår bredd och tradition. Vi bygger på kompetens och erfarenhet. Det gör att Du som uppdragsgivare kan lita på oss. Vi fanns igår och vi finns imorgon. Vi är till för Dig.

Nyproduktion, ombyggnad, upprustning, underhåll och byggservice är våra arbetsområden inom Göteborgsregionen. Det kan vara nya bostadshus, kontor eller förskolor t ex men också kök, badrum, vindslägenheter eller hyresgästanpassningar i kontor, butik och bostäder.

Vårt rättesnöre är kvalitet. Vi fick det i arv av gamle byggmästaren Ivar J. Kjellberg. ”Det gäller att göra rätt från början” sa han alltid. För det har företaget erhållit Byggentreprenörernas kvalitetspris och många nöjda och trogna kunder.

Lägg därtill ett mått av omtanke och estetik.

Byggmästarandan bygger på långsiktighet och totalekonomiskt tänkande.
Life Cycle Economy säger man nu.

Vi genomför projekten i den form det passar bäst t ex:
Upphandlingsform:
Delad entreprenad / Byggentreprenad
Generalentreprenad
Samordnad generalentreprenad

Entreprenadform:
Utförandeentreprenad
Totalentreprenad
Funktionsentreprenad / Totalentreprenad med utökade funktionskrav
Förtroendeentreprenad / Partnering / Samverkansavtal

Ersättningsform:
Fast pris
Löpande räkning
Löpande räkning med incitamentsavtal

Vi har modeller för gemensam upphandling och öppen redovisning med avstämningar och prognoser. Vi har god erfarenhet av att arbeta i förtroendeentreprenader/partnering/samverkansavtal.

Du får gärna tala med oss om vad som kan vara det bästa upplägget i det speciella fallet. Vi har vår långa erfarenhet att bygga vidare på.

”Vi bygger om men tänker nytt”
Vår omfattande ombyggnadsverksamhet genom åren via Ivar Kjellberg Ombyggaren har givit oss värdefull erfarenhet, t ex när det gäller ombyggnad eller storunderhåll i pågående verksamhet eller kvarboende alternativt vid tomställt hus.

”Förlåt om vi stör men vi brukar vara snabba”
Så arbetar småbyggaren hos Ivar Kjellberg, tidigare känd som Bygg Servitören. Vi utför serviceuppdrag stora som små. Vårt sätt att arbeta ger snabba resultat och en smidig process från planering och projektering till akuta byggreparationer eller underhållsuppdrag.

Komplett byggservice till fasta priser. Uppdrag för uppdrag eller årsavtal. Vi är bra på snabba jobb. Vi kan ställa upp med kort varsel. Det är rent och snyggt efter oss.

Raka rör. Korta beslutsvägar. Enkel administration. 40-45 man. Erfarna och trevliga. Det är enkelt och bekvämt för kunden och eventuella hyresgäster. Samarbetet med våra kunder brukar vara långvarigt. Vi lär känna varandra bra. Det bidrar till att projekten blir rätt utförda och kostnadseffektiva. Det vinner vi alla på. Välkommen att lära känna oss.
Vi heter Ivar Kjellberg Byggnads AB

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng