Mer om oss

Välkommen till ett personligt familjeföretag

Byggmästaren Ivar J. Kjellberg lärde sig bygga från grunden. Såväl hus som företag.
Han satte stilen och lade grundvärderingarna. Kvalitet – Långsiktighet – Omtanke.
Samhälle och projekt har förändrats under åren. Byggfirman har blivit aktiebolag. Men förblev ett familjeföretag nu i tredje generationen. Filosofin är densamma. Medmänsklighet, respekt och värme är våra ledord. Goda relationer är lika viktiga för oss idag som de var för Ivar J. Kjellberg. Det gäller inte bara våra medarbetare och kunder utan också konsulter, entreprenörer, leverantörer, kommuner, myndigheter, kreditgivare och samhället i stort.
Nu har vi nära 85 års erfarenhet av tillämpad kvalitet och service i byggande och fastighetsförvaltning. En förening av mjuka värden i mänskliga relationer och hårda värden i fastigheter. Att arbete på lång sikt, är att göra rätt för sig och att hålla det man lovar. Det skall kännas rätt i magen.
Kontinuitet, ansvar och skicklighet leder bort från alltför snabba affärer och kortsiktigt tänkande. Måttstocken har gått i arv.

Kvalitet är det som lönar sig.

Om du vill läsa vår mer om oss kan du nedan hämta den senaste utgåvan av vår oregelbundet utkommande tidning ”Berättaren” samt vår företagspresentation.

Berättaren nr 8, ett informationsblad från Jungmansgatan 15
Ivar Kjellberg AB, företagspresentation

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng