Integritetspolicy

Personuppgiftsansvar

Ivar Kjellberg Byggnads AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Information om hur du kontaktar oss finns under rubriken ”Kontakta oss” längst upp på sidan.

Villkor för personlig integritet

Din personliga integritet är viktig även för oss. Det betyder att all information vi har om dig, alltså den som du lämnar ifrån dig frivilligt eller som lagras automatiskt, endast kommer att användas av oss och de av våra samarbetspartners som kan bidra till den service som du efterfrågar. Informationen kommer även användas för att vi skall utveckla så bra erbjudanden till dig som möjligt.

Personlig information kommer att hanteras enligt gällande lagstiftning för personuppgiftsskydd. Den lagras på ett så säkert sätt som möjligt och kommer inte att lämnas ut till någon annan än de som är en del av vårt erbjudande eller service.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng